Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard

Amsterdam, North Holland Province
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Genel
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Genel
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Genel
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Genel
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard Genel
Image More +1 fotoğraf
Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard
Hoekenrode,1 Amsterdam, North Holland Province

Johan Cruyff Arena, Ziggo Dome ve AFAS Live etkinlik alanlarına sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde, harika bir konumda yer alan Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard; Arena tren istasyonu, havalimanı ve önemli kongre merkezlerine de yakınlığı ile iş seyahatleri ve tatiller için ideal bir tercih.

254 tane sigara içilmeyen odaya sahip otelde kraliçe yataklı ve özel tasarımlı engelli odaları da bulabilirsiniz. Halı zemin ve ışık-gürültü geçirmeyen perdeler ile süslenmiş sade dekorasyonlu otel odalarında ise 32 inç HD TV, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, rahat çalışma alanı, dizüstü bilgisayar kasası, ortopedik yataklar, antialerjik yatak takımları, kaliteli ürünlerle lüks banyo, klima, beşik-çocuk yatağı gibi pek çok özellik ve 24 saat oda servisi sunuluyor.

Ana restoranında misafirlerine taze pişmiş çörekler, soslar, organik ürünler ve taze meyve sularıyla ücretsiz açık büfe kahvaltılar servis eden tesiste öğle yemeklerinde snack menüler, salatalar ve sağlıklı atıştırmalıklar; akşamları işte hem Hollanda'nın yöresel lezzetleri hem de uluslararası mutfaklardan özenle seçilen yemekleri, alkollü alkolsüz içecekler ve şarap menüleri eşliğinde tadabilirsiniz.

Dünyanın pek çok yerinde getirilen kahveleri deneyebileceğiniz şık bir kafesi olan otelde yorgunluk atabileceğiniz lobi barında ise zengin kokteyl menülerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Seminerler, workshoplar ve eğitimler için 4 tane çok amaçlı etkinlik alanı ve son teknolojik ekipmanlarla donatılmış toplantı odaları sağlayan tesisin fitness merkezinde de günlük egzersizlerinizi antrenörlerle birlikte yapabilirsiniz.

Kuru temizleme-çamaşır yıkama servisinden faydalanabileceğiniz otelde bisiklet veya araba kiralayabilir, otoparkı kullanabilir; Amsterdam’ı keşfe çıkabileceğiniz şehir turları ve tekne gezileri için bilet alabilirsiniz.

Otelden Rembrandt Meydanı, Leidse Meydanı ve Van Gogh Müzesi 10 km, Rijksmuseum ve Dam Meydanı ise 15 km uzaklıkta.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun
Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Connecting Rooms)
Oda,
Oda, Köşe
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Kraliçe Yatağı 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Balayı Oda
Room
Sigara İçilmeyen Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x