Grand Hotel Astrakhan

Astrakhan
Grand Hotel Astrakhan Genel
Grand Hotel Astrakhan Genel
Grand Hotel Astrakhan Genel
Grand Hotel Astrakhan Genel
Grand Hotel Astrakhan Genel
Image More +56 fotoğraf
Grand Hotel Astrakhan
Kuibysheva 69 , Astrakhan

Grand Hotel Astrakhan misafirlere Astrakhan merkezinde, Astrakhan Devlet Opera ve Bale Tiyatrosu ve Astrakhan Devlet Kukla Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Astrakhan Kent Tarih Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Astrakhan Devlet Genç İzleyici Tiyatrosu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Grand City ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 168 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Astrakhan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3122 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Standard)
Room
Grand Süit, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x