Frigon Bed & Breakfast

Vancouver Adası, Port Alice
Frigon Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Frigon Bed & Breakfast Dış Mekan
Frigon Bed & Breakfast Kahvaltı
Frigon Bed & Breakfast Kahvaltı
Frigon Bed & Breakfast Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Frigon Bed & Breakfast
1220 Marine Dr Vancouver Adası, Port Alice

Port Alice bölgesindeki Frigon Bed & Breakfast konaklamanızda, Misty Lake Ekoloji Koruma Alanı ile 21,2 mi (34,2 km) ve Port McNeill ve Bölge Müzesi ile 30,4 mi (48,9 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mackay Balina İzleme Yeri ile 30,4 mi (48,9 km) ve Quatse Salmon Yönetim Merkezi ile 31,2 mi (50,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x