Faralya Otelleri Ara

En uygun Faralya otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Faralya otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Faralya Hakkında

Diğer bir adıyla Uzunyurt olarak da bilinen Faralya, göz alıcı deniz manzarasını panoramik olarak izleme fırsatı sunan otelleri ile baş döndürüyor. Fethiye sınırlarında bulunan Faralya’ya ulaşım özellikle yaz aylarında yurt içi ve dışından pek çok sefer düzenlenen Dalaman Havalimanı sayesinde son derece kolay. Havalimanı terminali önünden yolcularını alan servis araçları beldede yer alan tesislerin kapısına kadar getiriyor. Üstelik Kabak Koyu ve Kelebekler Vadisi’nin enfes doğasında dinlenmek için yine Faralya civarında bulunan otelleri tercih edebilirsiniz.  

Faralya’da güneş neredeyse 6 ay boyunca gökyüzünde parlamaya devam ediyor. Böylece yaz mevsiminin dışında kalan bahar döneminde de bölgede rahatça tatilin tadını çıkarmanız mümkün. Konaklama söz konusu olduğunda ise eşsiz manzaraya hakim bungalov oteller, butik tesisler veya kamp alanları başta olmak üzere Faralya, neredeyse sınırsız seçeneğe sahip. Beldenin konaklama yerlerinde genellikle hem oda kahvaltı hem de tam pansiyon seçeneği sunuluyor. Böylece ihtiyaçlarınıza göre seçim yaparak Faralya’nın muhteşem doğasıyla kucaklaşabilirsiniz. Bölgedeki otellerin mutfaklarından konukların masalarına Akdeniz coğrafyasına has nefis yemekler ve tadı adeta damakta kalan salatalar servis ediliyor.  

Faralya otellerinde sabah gözlerinizi açar açmaz enfes mavilikle karşılaşacaksınız. Tesislerin bahçesine yerleştirilen hamaklarda manzaraya karşı sallanarak dinlenmek gibisi yok. Üstelik daha unutulmaz bir tatil geçirmek adına Faralya kıyılarında teknede dahi konaklama imkanı sunuluyor. Önceden talep etmeniz halinde belde otellerinin sağladığı özel diyet menülerden yararlanabilir, jakuzi, güneşlenme terası, otopark, toplantı salonu ve kütüphane gibi konuklara ayrılan bölümlerden faydalanabilirsiniz. Klasik konaklama anlayışının ötesine geçen Faralya tesislerinde olağanüstü koy manzarasına hakim havuzlarda yüzme şansınız da bulunuyor. 

Aya Nikola Adası ismiyle de bilinen Gemile Adası ise Faralya’dan tekneyle açılarak keşfedebileceğiniz doğa harikaları arasında. Adeta müzeyi andıran adanın turkuaz mavisi sularında yüzmek bambaşka bir keyif olacak. Kartpostalları andıran manzarasıyla büyüleyen Ölüdeniz de Faralya yakınlarında keşfedilmeyi bekleyen hazineler arasında. Doğal yapısı sayesinde durmaksızın kendini temizleyen plaj böylece eşsiz rengini koruyabiliyor. 

Fethiye’den Faralya’ya ulaşım için minibüsleri tercih edebilirsiniz. Buna karşılık araç kiraladığınızda Ölüdeniz ve diğer plajlarda çok daha kolay keyif yapabileceğinizi anımsatalım. Doğanın tüm cömertliğini sergilediği yerlerden olan Kabak Koyu ise genelde kalabalıklardan ve gürültüden uzakta dinlenmek için tercih ediliyor. 

Faralya Galeri

Faralya Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Faralya Sıkça Sorulan Sorular

Faralya’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Faralya’daki popüler oteller içerisinde Mandarin ve Mango Boutique Hotel, Lissiya Hotel ve Perdue Hotel bulunuyor.

Faralya’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Faralya’daki popüler ucuz oteller içerisinde Olive Garden Kabak, Kabak Avalon Bungalows ve Kidrak Motel bulunuyor.