Excelsior Hotel Shamkir

Shamkir
Excelsior Hotel Shamkir Genel
Excelsior Hotel Shamkir Genel
Excelsior Hotel Shamkir Öne Çıkan Resim
Excelsior Hotel Shamkir Dış Mekan
Excelsior Hotel Shamkir İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Excelsior Hotel Shamkir
M.A. Sabir St. 75 , Shamkir

Excelsior Hotel Shamkir misafirlere Shamkir merkezinde, Ganja Shopping Mall ile 22,6 mi (36,3 km) mesafede ve Chokah Kaplıcası ile 23,3 mi (37,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Gence Kale Kapısı ile 25,8 mi (41,5 km) mesafede.

Excelsior Hotel Shamkir içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Shamkir bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 140 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Süit
Süit
Süit (Corner)

Otel Özellikleri

Ulaşım

x