Dream Valley Belize

Belmopan
Dream Valley Belize Genel
Dream Valley Belize Genel
Dream Valley Belize Genel
Dream Valley Belize Genel
Dream Valley Belize Genel
Image More +60 fotoğraf
Dream Valley Belize
Young Gal Rd , Belmopan

Dream Valley Belize konaklamanızda Belmopan bölgesinde, Actun Tunichil Muknal Arkeolojik Koruma Alanı ile 16,8 km (10,4 mi) ve Barton Creek Mağarası Koruma Alanı ile 32,8 km (20,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Nohoch Che'en ile 37 km (23 mil) ve Xunantunich ile 42,7 km (26,6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Onsite Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Owner
Owner Suite - River View
Room
King Studio - River View
Room
Royal Suite - River View
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Kulübe, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x