Diligence Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Kherson
Diligence Hotel Genel
Diligence Hotel Genel
Diligence Hotel Öne Çıkan Resim
Diligence Hotel Dış Mekan
Diligence Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Diligence Hotel
St. Gogolya, 39/Gyrskogo, 17 Odessa - Karadeniz Sahili, Kherson

Diligence Hotel misafirlere Kherson merkezinde, Svyato-Yekatyerininskiy Katedrali ve Kherson Devlet Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Slavy Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x