Coocoorooza pansionat

Urban District Of Sochi, Sochi
Coocoorooza pansionat Genel
Coocoorooza pansionat Genel
Coocoorooza pansionat Genel
Coocoorooza pansionat Genel
Coocoorooza pansionat Genel
Image More +55 fotoğraf
Coocoorooza pansionat
Volzhskaya str. 76 Urban District Of Sochi, Sochi

Coocoorooza pansionat misafirlere Sochi (Tsentralny) bölgesinde, St. Vladimir Kilisesi ve Churchill, Roosevelt ve Stalin Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dagomys Plajı ile 3,1 mi (5 km) ve Albatros Plajı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sochi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pansiyon misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x