Caracas Palace Hotel

Kuzey Dağlık Bölgesi, Capital Region
Caracas Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Caracas Palace Hotel Dış Mekan
Caracas Palace Hotel Dış Mekan
Caracas Palace Hotel Dış Mekan
Caracas Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Caracas Palace Hotel
Av. Luis Roche con Av. Francisco de Miranda Kuzey Dağlık Bölgesi, Capital Region

Otelin restoranı Zeus misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 212 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Royal Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x