Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla

Maunday's Bay
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla Genel
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla Genel
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla Genel
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla Genel
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla Genel
Image More +115 fotoğraf
Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla
Maundays Bay , Maunday's Bay

Cap Juluca, A Belmond Hotel, Anguilla misafirlere Maunday's Bay bölgesinde, golf sahasına yakın, Cove Körfezi ile Maundays Körfezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Meads Bay Pond ile 1 mi (1,7 km) ve Meads Koyu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Pimms yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 108 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortları ve 24 saat açık sağlık kulübü dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Maunday's Bay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Denize Sıfır (King)
Premium
Premium Oda, Denize Sıfır (King)
Premium
Premium Oda, Denize Sıfır (Twin)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Denize Sıfır (Casita)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Denize Sıfır
Room
Junior Süit, Denize Sıfır (King)
Room
Junior Süit, Denize Sıfır (2 Twins)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Beachfront)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Denize Sıfır (Pool)
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır (Jonquil)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x