BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn

Niagara Şelalesi - Batı New York, Cherry Creek
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn Genel
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn Öne Çıkan Resim
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn Dış Mekan
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn Dış Mekan
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn
1022 W Rd Niagara Şelalesi - Batı New York, Cherry Creek

BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn misafirlere Cherry Creek bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Cockaigne Ski Area ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel Erie Gölü ile 22,1 mi (35,6 km) ve Holiday Valley Resort ile 29,5 mi (47,5 km) mesafede.

BUTLER HOUSE at The Cherry Creek Inn misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca spa küveti ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Grand Oda
Room
Comfort Oda
Room
Family Süit
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x