Boutique Hotel Nea

Bosnia, Brcko
Boutique Hotel Nea Genel
Boutique Hotel Nea Genel
Boutique Hotel Nea Genel
Boutique Hotel Nea Genel
Boutique Hotel Nea Genel
Image More +35 fotoğraf
Boutique Hotel Nea
3 Jovana Ducica Bosnia, Brcko

Brcko bölgesindeki Boutique Hotel Nea konaklamanızda, Bijeljina Kent Parkı ile 25,4 mi (40,9 km) ve Ostrog St. Basil Manastırı ile 25,5 mi (41,1 km) mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Bijeljina Belediye Sarayı ile 25,8 mi (41,5 km) ve Bosna ile 28,3 mi (45,6 km) mesafede.

Boutique Hotel Nea misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Kumarhane gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x