Blue World Hotel

Kumburgaz, Büyükçekmece, İstanbul
Blue World Hotel Genel
Blue World Hotel Genel
Blue World Hotel Genel
Blue World Hotel Genel
Blue World Hotel Genel
Image More +21 fotoğraf
Blue World Hotel
Kumburgaz, No:144, Okul Cd., 34527 Büyükçekmece/İstanbul Büyükçekmece, İstanbul

Marmara Denizi kıyısında kendi özel plaj alanı, açık ve kapalı yüzme havuzuyla keyifli bir tatil sunan Blue World Hotel; özel dekorasyonlu 87 odası, engelli odaları ve aile suitleriyle hizmet veriyor. Misafirleri için ücretsiz olarak plaj şemsiyeleri ve şezlonglar sunan otel, plaja çok yakın. Dünya mutfaklarının yanı sıra özel diyet menüler de servis edilen otel restoranında ücretsiz sıcak ve soğuk açık büfe kahvaltı servisi de sunuluyor.

Her gece şovların düzenlendiği gece kulübünün yanı sıra sauna ve Türk hamamı da sunan otelde masaj odalarını da kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre araba da kiralayabileceğiniz otelin konferans salonu ve toplantı odaları ise geniş teknolojik donanımlarıyla iş toplantıları için hizmet veriyor. Spor yapmak isteyen misafirleri için tam donanımlı spor salonuna sahip olan otelde ihtiyacınız olduğunda doktor hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Deniz ve havuz manzaralı odalarında ergonomik yataklar, oturma alanları, düz ekran TV ve kablosuz internet olanaklarına sahip otelden plaj 2 dakika, Kumburgaz Lunaparkı 5 dakika, Güzelce Marinası 20 dakika, Aqua Marine Su Oyunları ve Eğlence Merkezi 30 dakika ve Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi sadece 45 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Büyükçekmece merkezine 6,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Suite Oda Suit
Standart
Standart 3 Kişilik Oda
Standart
Standart Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Oda
Standart
Standart Suit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı, Denize Bakan
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x