Beqa Lagoon Resort

Beqa Adası
Beqa Lagoon Resort Genel
Beqa Lagoon Resort Genel
Beqa Lagoon Resort Genel
Beqa Lagoon Resort Genel
Beqa Lagoon Resort Genel
Image More +78 fotoğraf
Beqa Lagoon Resort
Beqa Resort , Beqa Adası

Beqa Lagoon Resort, misafirlere Beqa Adası seyahatlerinde, plajda konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Otel Beqa Lagoon ile birkaç dakika mesafededir. Bu 4 yıldızlı resort otel Güney Pasifik Üniversitesi ile 31,3 mi (50,4 km) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi keyfi sunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Beqa Adası bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Villa, Birden Çok Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Villa, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x