Baltürk House Hotel

İzmit, Kocaeli
Baltürk House Hotel Genel
Baltürk House Hotel Genel
Baltürk House Hotel Yeme / İçme
Baltürk House Hotel Yeme / İçme
Baltürk House Hotel Yeme / İçme
Image More +38 fotoğraf
Baltürk House Hotel
Yenisehir Mah.Seymen Cad. No:39 41100 İzmit/Kocaeli İzmit, Kocaeli

Baltürk House Hotel; lüks odaları, aile sıcaklığındaki atmosferi ve deneyimli personelleriyle misafirlerini en kaliteli şekilde ağırlıyor. Otelde comfort suit, grand suit, deluxe suit seçenekleriyle toplam 26 oda bulunuyor. Bütün odalar konforlu ve şık mobilyalarla döşenmiş. Odalar duşakabinli özel banyo, geniş bir oturma alanı ve oturma gruba ve tam donanımlı bir mutfaktan oluşuyor. Sigara içilen veya içilmeyen tercihi yapabileceğiniz odalarda Wİ-Fİ ve LCD TV yer alıyor. 

Otelde kahvaltılar her sabah ücretsiz olarak ve açık büfe biçiminde servis ediliyor. Anadolu ve Ortadoğu mutfaklarından seçkin lezzetlerin sunulduğu iki farklı restorana sahip olan otelde akşam yemeklerinizi alakart olarak yiyebilirsiniz. Hem tatil yapıp hem sağlıklı yaşamından kopmak istemeyen misafirlerin kullanabileceği bir spor salonuna sahip olan otelde keyifli zamanlar geçireceksiniz. 

Ücretsiz otopark, vale hizmeti ve asansör bulunan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti alabilirsiniz. Otel; İzmit şehir merkezine 4, Kartepe'ye 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Havaalanı servisi olanağı bulunan otel Cengiz Topel Havaalanı'na 11, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 70 kilometre uzaklıkta.

İzmit merkezine 9,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Stüdyo Süit
Aile
Aile Suit
Comfort
Comfort Süit
Suit
Standart Suit
Suit
( İptal Edilemez) Suit
Executive
Executive Suit
Deluxe
Deluxe Suite Oda Suit
Aile
(İptal Edilemez) Aile Odası
Suit
Suit Oda
Aile
Aile Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x