Assos Kayalar Blue Beach Hotel

Kayalar, Çanakkale Ayvacık, Çanakkale
Assos Kayalar Blue Beach Hotel Genel
Assos Kayalar Blue Beach Hotel Genel
Assos Kayalar Blue Beach Hotel Genel
Assos Kayalar Blue Beach Hotel Genel
Assos Kayalar Blue Beach Hotel Genel
Image More +15 fotoğraf
Assos Kayalar Blue Beach Hotel
Asos sahil yolu / Kayalar altı mevkii Asos/Çanakkale Çanakkale Ayvacık, Çanakkale

Assos Kayalar Blue Beach Hotel; denize sıfır konumu, ferah odaları ve nefis yemekleriyle misafirlerine unutulmaz bir tatil vadediyor. Hem otantik bir tatil geçirip hem de modern olanaklardan mahrum kalmak istemeyenler için harika bir seçenek olan otel bölgeyi tanımak isteyen gezginler için de ideal. Otel; Assos Limanı, Assos Antik Tiyatrosu ve Mıhlı Şelalesi gibi tarihi ve turistik mekanlara oldukça yakın.

Güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle tatilinizin harika geçmesi için en iyi şekilde hizmet veren otelde superior oda ve deluxe aile odası seçenekleriyle toplam 15 oda bulunuyor. Otelin bütün odaları konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle dekore edilmiş. Otelin iskelesinden Marmara'nın masmavi sularına girebilir, şelonglarda tüm gün güneş banyosu yapabilirsiniz. Zeytin ve palmiye ağaçlarıyla kaplı sessiz bahçe en sevdiğiniz kitapları okuyup tatilinizin tadına tat katmanız için harika bir ortam sağlıyor.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah yöresel tatlarla zenginleştirilmiş serpme kahvaltılar servis ediliyor. Günlük olarak değişen reçel çeşitlerinin, leziz manda kaymaklarının, bölgede üretilmiş zeytin ve peynir çeşitlerinin, bahçeden toplanmış organik domateslerin sunulduğu kahvaltılar sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Delux
Delux Aile Odası
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Aile Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x