Arus Hotel

Tepebaşı, Eskişehir
Arus Hotel Genel
Arus Hotel Genel
Arus Hotel Genel
Arus Hotel Genel
Arus Hotel Genel
Image More +23 fotoğraf
Arus Hotel
Eskibağlar Mh, Oğuz Sk. No:1, 26120 Tepebaşı/Eskişehir Tepebaşı, Eskişehir

Eskişehir’de iş merkezlerine, turistik mekanlara ve hızlı tren garına kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alan Arus Hotel, lüks ve konforlu odalarıyla hem iş gezilerinde hem tatillerde hizmet veriyor. Standart, tekerlekli sandalyeye uygun ve özel banyolu engelli odaları ve 60 m2 King VIP oda seçeneklerine sahip otelin odalarında ise 102 ekran LED TV, çok amaçlı salon, rahat koltuklar, ses yalıtımlı duvarlar, klima, ütü, ütü masası, çelik kasa, minibar ve lüks banyo gibi pek çok özellik var.

Konuklarına açık büfe kahvaltı ikram eden tesiste akşam yemeklerini ise Avrupa, Uzakdoğu ve Türk mutfaklarına deneyimli şeflerin hazırladığı lezzetleri zengin içecek menüleri eşliğinde tadabilirsiniz.

Son teknoloji ses ve ışık sistemleri ile donatılmış toplantı salonlarında seminerlere ve kongrelere ev sahipliği yapan otelde mezuniyet kutlamaları, düğün, nişan ve özel davetler de düzenleniyor.

24 saat oda servisinden faydalanabileceğiniz tesiste tüm odalar ve ortak alanlarda ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet kullanabilir ve otelin ücretsiz otoparkından faydalanabilirsiniz.

Arus Hotel’den Espark AVM 5 dakika, Eskişehir Kültür Merkezi 10 dakika, Kılıç Lunapark 15 dakika, Eskişehir Atatürk Stadı 20 dakika, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentpark 40 dakika ve Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı 45 dakika yürüyüş mesafesinde.

Eskişehir merkezine 4,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda
Aile
Standart Aile Odası
Aile
Aile Oda
Ekonomik
Ekonomik Oda
Superior
Standart Standart
3
3 Kişilik Superior Oda
4
4 Kişilik Oda
Ekonomik
Ekonomik (İptal Edilemez) Oda
Vip
Vip Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x