Aparthotel Jardin Tropical

Bujumbura
Aparthotel Jardin Tropical Öne Çıkan Resim
Aparthotel Jardin Tropical Dış Mekan
Aparthotel Jardin Tropical Dış Mekan
Aparthotel Jardin Tropical Dış Mekan
Aparthotel Jardin Tropical Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Aparthotel Jardin Tropical
12 Avenue Buyongwe, Mutanga Sud , Bujumbura

Bujumbura bölgesindeki Aparthotel Jardin Tropical misafirlere dağda, Birleşik Devletler Elçilik Binası ve Prens Louis Rwagasore Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire La Pierre de Livingstone et Stanley ile 2,5 mi (3,9 km) ve Bujumbura Merkez Pazarı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Vadi Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x