Almaz Hotel

Ural Dağları, Chelyabinsk
Almaz Hotel Genel
Almaz Hotel Genel
Almaz Hotel Genel
Almaz Hotel Genel
Almaz Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
Almaz Hotel
Lesoparkovaya Street 15 Ural Dağları, Chelyabinsk

Almaz Hotel misafirlere Chelyabinsk merkezinde, E. Yelesinoy Yarış Pisti ve Saha Kompleksi ve Kurchatov Anıtı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Güney Ural Devlet Üniversitesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Anturaj Sergi Salonu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için La Rose d'Or ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Chelyabinsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Business)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Dubleks (Business)
Room
Comfort Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x