Alan Suites Unisite

Edirne Merkez, Edirne
Alan Suites Unisite Genel
Alan Suites Unisite Genel
Alan Suites Unisite Yeme / İçme
Alan Suites Unisite Aktiviteler
Alan Suites Unisite Manzara / Peyzaj
Image More +13 fotoğraf
Alan Suites Unisite
Şükrüpaşa, Şerif Bilgen Cd. No:1 22030 Edirne Merkez/Edirne Edirne Merkez, Edirne

Apart otel konsepti ve ev konforundaki odalarıyla hizmet veren Unisite Apart Otel, Edirne’nin merkezinde, şehrin tüm cazibe noktalarının göbeğinde konumlanıyor.

Özgün mimarisi ve renkli tasarımı ile dikkat çeken tesiste konaklarken tek kişilik standart oda, çift kişilik standart oda ve aile odası seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Toplam 39 oda ile hizmet veren Unisite Apart Otel’in odaları modern tasarım anlayışı ile konfor ön planda tutularak hazırlanmış. Zevkli döşenmiş bu renkli ve şık odalarda ihtiyaç duyabileceğiniz ve keyifli bir tatil geçirmeniz için gereken tüm donanımlar mevcut. Odalardaki oturma alanları sayesinde ev konforunda bir konaklama sizleri bekliyor.

Açık büfe kahvaltı hizmeti sunan Unisite Apart Otel’de güne leziz bir kahvaltı ile başlangıç yapabilirsiniz. Otelde sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebileceğiniz ve bilardo, dart gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz bir kafe bulunuyor. Günün yorgunluğunu atmak için otelin şık lobisini ve avluda bulunan şirin ve ferah bahçeyi tercih edebilirsiniz. Tatilde spora ara vermek istemeyen misafirler otelin spor salonunu kullanabilirler.

Mükemmel konumu, konforlu odaları ve  yarattığı sıcak ev atmosferi ile Unisite Apart Otel, eşsiz bir konaklama deneyimi sunmak için misafirlerini bekliyor!

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Tek Kişilik Oda
Standart
Standart 2 Kişilik Oda
Aile
Aile Oda
Aile
Standart Aile Odası
Room
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x