Villa Oldenhoff

Abcoude
Villa Oldenhoff Öne Çıkan Resim
Villa Oldenhoff Dış Mekan
Villa Oldenhoff Dış Mekan
Villa Oldenhoff Dış Mekan
Villa Oldenhoff Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa Oldenhoff
Voetangelweg 9 , Abcoude

Abcoude bölgesindeki Villa Oldenhoff konaklamanızda Vinkeveense Plassen Göller Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Akademik Tıp Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Dam Meydanı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Anne Frank Evi ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x