Sky Roof Hotel

Lefkoşa, Lefkoşa
Sky Roof Hotel Genel
Sky Roof Hotel Genel
Sky Roof Hotel Genel
Sky Roof Hotel Genel
Sky Roof Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Sky Roof Hotel
Aladağ Sk 79 Lefkosa 99010 lefkoşa/Kıbrıs Lefkoşa, Lefkoşa

Lefkoşe’de muhteşem bir Akdeniz manzarasına sahip olan ve 65 sigara içilmeyen apart dairesiyle hizmet sunan Sky Roof Hotel, güzel konumuyla Lefkoşe’nin tarihi ve kültürel yerlerine kolayca ulaşabileceğiniz bir tesis. Akdeniz lezzetlerini tadabileceğiniz restoranı, deniz manzarası sunan teras kafesi, ücretsiz açık büfe kahvaltı, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz interneti ve ücretsiz otoparkı hizmetleri sunan otelde tam donanımlı bir spor salonundan da faydalanabilirsiniz.

Otelin apart dairelerinde ayrı oturma alanı, mutfak, mutfak eşyaları, buzdolabı ve uydu TV bulunuyor. Güler yüzlü ve deneyimli personeliyle hizmet sunan otelde oda ve tesis temizliğine de büyük önem veriliyor. Ayrıca otelde düğün organizasyonları da düzenleniyor.

Etkileyici tarihi yapıları bulunan Lefkoşe’yi gezebilmeniz için uygun bir konumda olan Sky Roof Hotel’den Famagusta Kapısı 45 dakika yürüme mesafesinde. Ayrıca otelden Venedik Surları 40 dakika, Uzunyol Çarşısı 45 dakika, Kıbrıs Müzesi 4 km, Özgürlük Anıtı 5 km ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sadece 10 km uzaklıkta bulunuyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Standart
Standart
Standart Twin Oda
Triple
Triple Oda
Room
Standart Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x