Sarayköy Otelleri Ara

En uygun Sarayköy otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sarayköy otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sarayköy Hakkında

Sarayköy, Türkiye’de termal turizmi denildiği zaman akla gelen ilk şehirlerden biri olan Denizli’nin, batı kesiminde yer alan önemli bir ilçesi. Denizli’deki kaplıcaların ciddi bir bölümünü bünyesinde barındırmasından dolayı Sarayköy, yılın her dönemi çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Yapılan yatırımlarla beraber termal turizminin başkentlerinden biri haline gelen ilçe sayısız konaklama alternatifi ile de ön plana çıkıyor. Turistik bir bölge olmasına rağmen Sarayköy’de bütçenizi zorlamayacak düzeyde çok sayıda otel, pansiyon veya termal konaklama tesisi ile karşılaşabilirsiniz. Denizli’nin Aydın sınırına yakın bölümünde yer alan ve ulaşımın oldukça kolay olduğu Sarayköy’ün tarihsel veya kültürel açıdan belli bir derinliği olan, özel mekanlara sahip olduğunu söylemek biraz güç. Sarayköy ilçesini farklı kılan en önemli özelliği, coğrafi açıdan oldukça elverişli bir konuma sahip olması.

Sadece Ege Bölgesi’nden değil, aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği Sarayköy, hem bedensel hem de ruhsal açıdan rahatlamak isteyen binlerce kişiye şifa oluyor. Buradaki doğal kaynakların ve termal kaplıcaların, romatizma ve kemik ağrıları başta olmak üzere pek çok rahatsızlığa şifa olduğuna inanılıyor. İlçede yer alan köylerin hemen hemen hepsinde termal oteller mevcut ve bölgenin en çok ilgi gören tesisleri arasında da Kızıldere Kaplıcası ve Tekkeköy Kaplıcası bulunuyor. 

Denizli şehir merkezine sadece 23 km uzaklıkta konumlanan Sarayköy’de kaplıca otelleri genellikle açık çamur banyosu, kükürtlü gaz banyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam ve buhar saunası gibi seçenekler sunuyor. Zehirli toksinlerin atılmasında ve kan dolaşımının hızlanmasında oldukça önemli bir işlevi olan Sarayköy kaplıcalarında tuz odası, köpük, masaj, jakuzi gibi çok daha ayrıcalıklı hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Tarihi Roma dönemine kadar uzanan başarmış olan hamamlar, Sarayköy’ün tarihi açıdan hatırı sayılır bir değere sahip, mutlaka görülmesi gereken yerleri arasında bulunuyor. Kelimenin tam anlamıyla ferahlatıcı bir deneyim sunan Sarayköy’deki termal tesislerde uygun fiyatlara konaklayabilirsiniz. Şifalı sulara sahip köyler arasında uzak mesafeler olsa da oteller ve termal tesisler, birbirine yakın mesafede yer alıyor.  

Sarayköy Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Mayıs 210,20 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.