Meva Hotel

Erzincan Merkez, Erzincan
Meva Hotel Genel
Meva Hotel Genel
Meva Hotel Yeme / İçme
Meva Hotel Yeme / İçme
Meva Hotel Oda
Image More +11 fotoğraf
Meva Hotel
Halitpaşa Caddesi Belediye Sarayı Karşısı No:1 Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan

Modern ve etkileyici atmosferiyle göz kamaştıran Meva Hotel, Erzincan şehir merkezinde iş veya keşif amaçlı seyahatlere ev sahipliği yapıyor. Tesisin teras bölümünde bulunan restoranda sabahları bölgenin meşhur lezzetleriyle konukları cezbeden açık büfe kahvaltı servis ediliyor. Üstelik bu alanı otelde gerçekleştireceğiniz organizasyonlar sırasında da değerlendirebilirsiniz. 

Tesisin toplantı salonu, sakin bir ortamda görüşmelerini tamamlamak isteyenleri ağırlıyor. Otelde ayrıca sene boyunca balo ve davet gibi etkinliklerinizi de gerçekleştirebileceğinizi anımsatalım. 

Tesisin son derece ferah lobi alanında dinlenebilir, ücretsiz internet bağlantısından faydalanarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Direkt telefon hattı, uyandırma servisi ve transfer aracı ise otelde yararlanabileceğiniz diğer cezbedici özellikler.  

Misafirler tesisin otoparkını ücretsiz kullanabilirler. Otelde tüm bu olanakların yanı sıra 24 saat resepsiyondan destek alabilir, barda sunulan içeceklerden yudumlayarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.  

Erzincan Merkez merkezine 29,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Aile
Aile Oda
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit
Room
Standart Aile Odası
Room
Standart Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x