Lindos Mare

Decentralized Administration Of The Aegean, Vlicha
Lindos Mare Genel
Lindos Mare Genel
Lindos Mare Öne Çıkan Resim
Lindos Mare Dış Mekan
Lindos Mare Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Lindos Mare
46 Km Rhodes - Lindos Avenue Vlicha Decentralized Administration Of The Aegean, Vlicha

Rodos bölgesindeki Lindos Mare misafirlere plajda, Ege Adaları ile Vlycha Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Lindos Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Pefkos Plajı ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Meltemi yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

142 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Panoramic sea view)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Deniz Manzaralı (front sea view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x