Ilioxenia

Decentralized Administration Of The Aegean, Paralia Agias Fotinis
Ilioxenia Genel
Ilioxenia Öne Çıkan Resim
Ilioxenia Dış Mekan
Ilioxenia Dış Mekan
Ilioxenia Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Ilioxenia
Agia Foteini Decentralized Administration Of The Aegean, Paralia Agias Fotinis

Ilioxenia misafirlere Sakız Adası bölgesinde, plajda, Ege Adaları yakınında ve Agios Minas Manastırı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Watchtower Beach ile 1 mi (1,7 km) ve Citrus Estate ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 28-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Executive
Executive Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x