Atlantica Aegean Park - All inclusive

Kolymbia
Atlantica Aegean Park - All inclusive Genel
Atlantica Aegean Park - All inclusive Genel
Atlantica Aegean Park - All inclusive Genel
Atlantica Aegean Park - All inclusive Öne Çıkan Resim
Atlantica Aegean Park - All inclusive Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Atlantica Aegean Park - All inclusive
Brussels Street, Kolympia , Kolymbia

Rodos bölgesindeki Atlantica Aegean Park - All inclusive, Yedi Pınar ve Tsambika Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 5 yıldızlı resort otel Tsambika Plajı ile 5,3 km ve Afandou Plajı ile 8,3 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Angelica Main Buffet yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 189 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

6 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve yapay nehir dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Double Room Inland View
Room
Family Room Swim up Inland View
Room
Family Room Pool View
Room
Double Room Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x