En Son Satış | 57 dakika önce gerçekleşti |
---|
Otobüs: 76O, 75O, 39O, 303B otobüslerini kullanabilirsiniz.
Metrobüs: 34A, 34G, 34Z metrobüsleriyle Merter durağında inip M1A metrosuna aktarma yapabilirsiniz.
Minibüs: A48, A30 minibüsleriyle ulaşım mümkün.
Marmaray: Gebze Halkalı hattına binebilirsiniz.
Yolcu servisleri: Ücretsiz şehir içi servisleri bulunuyor.
Araç kiralama: Şehir dışından gelen ve birkaç günlük seyahat planı olanların İstanbul’u rahatça keşfedebilmek adına İstanbul Esenler Otogarı araç kiralama sayfasından araç kiralayabilirler.
Sakarya'nın 29.000 nüfuslu ilçesi Pamukova’nın otogarı, ilçe merkezindeki pek çok noktaya yürüyüş mesafesinde, güzel bir konumda yolculara ulaşım hizmet veriyor. Çok bavulunuz varsa Pamukova Otogarı’ndan belediye otobüsleri, minibüsler ve taksilerle de hem Pamukova merkezine hem de Sakarya merkezine, çevre ilçelere ve turistik noktalara kolayca gidebilirsiniz.
Belediye Otobüsleri
Otogar çevresindeki cadde ve sokaklarda duraklarını görebileceğiniz Pamukova belediye otobüsleriyle her 15 dakikada bir otogardan Pamukova Belediyesi Gökpark, Pamukova Devlet Hastanesi, SUBÜ Pamukova Meslek Yüksekokulu, Ankara Caddesi, Fatih Caddesi, İstasyon Caddesi gibi yoğun noktalara ve Elperek Mahallesi, Yenice Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Gökgöz Mahallesi, Mekece Mahallesi gibi yoğun nüfuslu mahallelere ulaşmak mümkün.
Minibüsler
Otogar içindeki kendi alanlarından hareket eden Pamukova birlik kooperatifi minibüsleri ile de otogardan Sakarya'nın Akyazı, Geyve, Hendek, Sapanca, Serdivan, Söğütlü ve Taraklı gibi 16 ilçesine ve bütün köylerine her saat başı gidebilirsiniz. Birlik minibüsleriyle Sapanca Gölü çevresindeki otellere ve turistik tesislere de Pamukova Otogarı’ndan gitmeniz mümkün.