Yaklaşık Seyahat Mesafesi | 886 km |
---|---|
Yaklaşık Sefer Süresi | 5 saat 29 dakika |
En Son Satış | 1 dakika önce gerçekleşti |
Günlük Sefer Sayısı | 13 Sefer noktası |
En Ucuz Sefer | 400 TL |
Popüler Otobüs Firmaları | Kahta Petrol Turizm, As Kahramanmaraş |
Şehir merkezinden Ankara Otogarına (Aşti) gitmek için Ankaray, otobüs, minibüs ve taksi gibi birçok farklı ulaşım alternatifi bulunuyor.
AnkarayOtobüs: Üsküdar’da yer alan Harem Otogarı’ndan 320A, 12H, 139A, 16A, 16F, 16U, 12, 16M, 18Y, 13M, 11Ü, 11T hatlı otobüslerle ulaşabilirsiniz.
Metrobüs: 11Ü ve 11T hatlarıyla Altunizade Camii durağına varabilir, 34AS, 34G, 34Z, M5 hatlarıyla gideceğiniz yere aktarma yapabilirsiniz.
Metro: Otogara 5 dakikalık mesafede yer alan Marmaray’ı kullanarak M1A, M1B, M2, M4, M8 metro hatlarına aktarma yapabilirsiniz.
Feribot: Harem İskelesi’nden Eminönü ve Sirkeci’ye ulaşabilirsiniz.
Marmaray: Otogara 5 dakikalık mesafede Marmaray bulunur.
Minibüs: Gebze-Harem E-5 hattındaki minibüsler hizmet veriyor.
Yolcu servisleri: Seyahat edeceğiniz firmanın ücretsiz servislerini tercih edebilirsiniz.
Araç kiralama: Şehir dışından gelen ve birkaç günlük seyahat planı olanların İstanbul’u rahatça keşfedebilmek adına Harem Otogarı araç kiralama sayfasından araç kiralayabilirler.