Kosta Rika Otelleri Ara

En uygun Kosta Rika otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kosta Rika otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kosta Rika Hakkında

Vizesiz gidilebildiği için Türk vatandaşlarının da yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği Kosta Rika, farklı zevklere ve ihtiyaçlara uygun konaklama seçenekleriyle göz dolduruyor. Bu sürprizlerle dolu Orta Amerika ülkesinde turistlerin öncelikli tercihi, genellikle başkent San Jose oluyor. Diğer Güney ve Orta Amerika ülkelerinde olduğu gibi Kosta Rika’ya gelen misafirler de şehir merkezinin dışında yer alan otellere büyük ilgi gösteriyor.

Pencereleri bizzat Arenal Yanardağı’na veya Fortuna Şelalesi’ne doğru açılan otellerin, ülkedeki en lüks oteller olduğunu söylemek mümkün. Bu bölgelerde konaklamanız durumunda Celeste Nehri’nde trekking yapma ya da Cano Negro Yaban Hayatı Koruma Bölgesi’nde safari turlarına katılma ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Aynı şekilde şehir merkezlerinin dışında yer alan birçok otelde doğrudan Pasifik Okyanusu’nun ihtişamına tanıklık edebilirsiniz.  

Yağmur ormanlarını her daim hissetmek isteyenler, Kosta Rika’da Puntarenas Kantonu’nun popüler bir ilçesi olarak öne çıkan “Montenevre” bölgesine yönelebiliyor. Buradaki pek çok otelin, ülkenin coğrafi motiflerini yansıtan rengarenk tropikal bahçelere sahip olduğunu anımsatalım. San Jose’nin merkez bölgelerinde ise dağ manzarasına rağmen görece daha uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile karşılaşabilirsiniz. Manzaraya karşı, bölgeye özgü oldukça ilginç kahvelerin ve tropikal meyvelerin tadını çıkarmayı ihmal etmeyin.  

Kosta Rika’da trafik genel olarak yoğun olduğu için araba kiralamak yerine otobüsleri tercih edebilirsiniz. Fakat otobüs hizmetinin akşam 22.00’dan sonra sona erdiğini de aklınızdan çıkarmamalısınız.

Kosta Rika Ülke Rehberi