Zeytinli Konak Hotel

Şirince, Selçuk, İzmir
Zeytinli Konak Hotel Genel
Zeytinli Konak Hotel Genel
Zeytinli Konak Hotel Genel
Zeytinli Konak Hotel Genel
Zeytinli Konak Hotel Genel
Image More +23 fotoğraf
Zeytinli Konak Hotel
Şirince Mah. 206. Sk. No:10 Selçuk/İzmir Selçuk, İzmir

Selçuk ve Efes Harabeleri’nin yakınında, huzurlu atmosferi ile ilgi gören Şirince Köyü’nde Arnavut kaldırımlı bir sokakta yer alan Zeytinli Konak Hotel, yöreye özgü asırlık bir Rum konağının restore edilmesi ile hizmete başladı.

Her biri otantik dekorasyonlarla özenle süslenmiş 14 tane sigara içilmeyen odaya sahip butik otelde el işi yatak takımları ve perdeler, ahşap antika mobilyalar, özel aydınlatmalar, el dokuması tarihi kilimler gibi özelliklerin yanı sıra klima, 24 saat sıcak su, donanımlı lüks banyo ve ücretsiz kablosuz internet gibi modern olanaklar da bulabilirsiniz.

Şirince çiftliklerinden organik yiyecekler ve köy ürünleri ile hazırlanan sağlıklı köy kahvaltıları servis edilen butik otelde akşam yemeklerinde ise geleneksel Ege ve Anadolu mutfaklarında ev yemekleri; vejetaryen, diyet ve çocuk menüleri tadabilirsiniz. Tesisin zengin bir Şirince şarapları, bitki çayları ve kahve menüsü de var.

Evcil hayvanlarınızla da keyifle konaklayabileceğiniz otelde çocuklu ailelere eğitimli personelle bebek-çocuk bakımı hizmeti de sağlanıyor. Zeytinli Konak Hotel’in ücretsiz otoparkını kullanabilir, bisiklet kiralayabilir ve rehberliği doğa yürüyüşleri ile Şirince gezilerine çıkabilirsiniz.

Selçuk merkezine 7,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Doğa
Doğa Manzaralı Oda
Standart
Standart Oda
Ekonomik
Ekonomik Oda
Dağ
Dağ Manzara Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x