Zemda Hotel Gümüşlük

Gümüşlük, Bodrum, Muğla
Zemda Hotel Gümüşlük Genel
Zemda Hotel Gümüşlük Genel
Zemda Hotel Gümüşlük Genel
Zemda Hotel Gümüşlük Genel
Zemda Hotel Gümüşlük Havuz
Image More +41 fotoğraf
Zemda Hotel Gümüşlük
1120 KİLİMCİ SK. NO: 4 GÜMÜŞLÜK / BODRUM Gümüşlük/Bodrum Bodrum, Muğla

Mavi bayraklı Gümüşlük Plajı’na sıfır konumda, yürüyerek ulaşılabilen Tavşan Adası'na ise sadece 10 dakika uzaklıkta, Ege atmosferini yaşayabileceğiniz Bodrum'a özgü iki katlı, mavi ve beyaz boyalı villalarıyla hizmet veren Zemda Hotel Gümüşlük, balayı ve romantik tatiller için de zengin olanaklar sunan bir tesis.

30 tane sigara içilmeyen odası olan butik otelde deniz-kara manzaralı, standart ve bağlantılı aile odası seçenekleri var. Şık mobilyalar süslü ayrı oturma alanlarına sahip odalarda ise mobilyalı balkon, seramik zemin, abajur aydınlatmalar, minibar, lüks ve donanımı banyo, split klima, elektronik kasa, ses-ışık geçirmeyen perdeler, uydu TV, sınırsız ücretsiz internet gibi özellikler ve 24 saat oda servisi bulabilirsiniz.

Tavşan Adası manzaralı ince kumlu özel plajında misafirlerine rahat şezlonglar ve güneş şemsiyeleri sağlayan tesiste isterseniz panoramik Ege Denizi manzaralı açık yüzme havuzunda da eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Sahile sıfır konumdaki restoranında organik ve taze ürünlerle hazırlanan ücretsiz açık büfe kahvaltılarla güne başlayabileceğiniz otelde öğle yemeklerinde snack menüler, sağlıklı aperatifler ve salata çeşitleri tadabilir; akşamları ise Gümüşlük’ün ünlü gün batımı manzaraları ve zengin şarap çeşitleri eşliğinde Ege ve dünya mutfaklarından sevilen yemekler, diyet, glutensiz veya vegan menüler sipariş edebilirsiniz.

Alışveriş yapabileceğiniz çarşılara, restoranlara, eğlence merkezlerine ve barlarına sadece 10 dakikalık kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelden sadece 5 km uzaklıktaki Turgutreis ve 25 km uzaklıktaki Bodrum’u da araba kiralayarak gezebilirsiniz. Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi satın alarak kolayca ulaşabileceğiniz tesiste ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz.

Gümüşlük merkezine 1,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aile
Standart Aile Odası
Kara
Kara Manzaralı Standart Oda
Aile
Aile Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x