Yörük Park Pansiyon

Kemer, Antalya
Yörük Park Pansiyon Genel
Yörük Park Pansiyon Genel
Yörük Park Pansiyon Genel
Yörük Park Pansiyon Genel
Yörük Park Pansiyon Havuz
Image More +40 fotoğraf
Yörük Park Pansiyon
Ulupınar mahallesi Alasini sokak No:40 Çıralı Kemer, Antalya

Antalya Kemer’de aile işletmesi olarak hizmet veren Yörük Park Pansiyon, Antalya’nın doğal sit alanlarından Çıralı mevkiinde doğayla iç içe, turunçgiller ve meyve ağaçları arasında balayı süiti, sigara içilemeyen oda ve aile odası alternatiflerine sahip beş oda ile konuklarını ağırlıyor.

Tüm odalarda duş, tuvalet, klima, televizyon ve kasa özelliklerinin yanı sıra ses geçirmez yalıtımla donatılan bu pansiyonda isteğe bağlı birbirine açılan odalar kullanılabilir.

Çocuklu aileler için bebek bakım hizmeti, çocuklara uygun kanallar, açık hava oyun ekipmanları ve çeşitli aktivite seçeneklerine sahip olan Yörük Park Pansiyon, kendi aracıyla gelen misafirler için ücretsiz otopark hizmet sağlıyor. Ayrıca ulaşım sorunu yaşayabilecek konuklar havaalanı transfer desteğinden yararlanabilir.

Bölgede yapılabilecek tüm aktivite imkanlarını konuklarına sunan Yörük Park Pansiyon, bisiklet kiralama, dalış ve balık tutma gibi farklı seçenekleri bünyesinde bulunduruyor. 

Yurtdışından gelen misafirler için döviz bozdurma hizmeti ve 24 saat açık resepsiyonu ile giriş-çıkış işlemlerinin hızlıca halledebileceği bu işletmede çamaşır yıkama, cibinlik, kahvaltı ve bagaj saklama hizmeti mevcut.

Çıralı merkezine 1,4 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x