Yıldızoğlu Business Class Hotel

İlkadım, Samsun
Yıldızoğlu Business Class Hotel Genel
Yıldızoğlu Business Class Hotel Yeme / İçme
Yıldızoğlu Business Class Hotel Yeme / İçme
Yıldızoğlu Business Class Hotel Spa / Sağlık
Yıldızoğlu Business Class Hotel Bar
Image More +16 fotoğraf
Yıldızoğlu Business Class Hotel
19 Mayıs, Talimhane Cd. No:13, 55030 İlkadım/Samsun İlkadım, Samsun

Samsun İlkadım'da sahile, Samsun Limanı’na, şehrin iş ve alışveriş merkezlerine kısa bir yürüyüş mesafesinde hizmet veren Yıldızoğlu Business Class Hotel, 46 tane sigara içilmeyen odasıyla konuklarını ağırlıyor.

Her bir şık bir şekilde dekore edilmiş odalarda büyük ekran LCD TV’den donanımlı lüks banyoya, ayrı oturma alanlarından çalışma masası ve klimaya kadar pek çok özellik bulabilirsiniz.

90 kişiye kadar şirket yemeklerine de ev sahipliği yapan ana restoranında bol çeşitlerle tam kahvaltılar servis eden otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise Karadeniz'in yöresel lezzetlerinden taze deniz ürünlerine, mezelerden alkollü alkolsüz içecek çeşitlerine kadar pek çok seçenek misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Özel dekorasyonu lobi barında canlı müzik eşliğinde yerli yabancı içecekler, kokteyller ve şarap menüleri ile yorgunluk atabileceğiniz otelin saunasını kullanabilir, tam donanımlı spor salonunda da son model spor aletleriyle günlük egzersizlerinizi yapabilirsiniz.

Tam donanımlı geniş toplantı salonunda seminer, kongre ve eğitimler de gerçekleştirebileceğiniz otelde ücretsiz kapalı ve açık otoparklardan da faydalanabilirsiniz.

Yıldızoğlu Business Class Hotel’den Samsun Müzesi 15 dakika, Fener Plajı 20 dakika, Gazi Müzesi ve Bulvar AVM ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Samsun merkezine 9,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suit
Standart Suit
Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
French
French Oda
Suit
Suit Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x