Yıldızevler Otelleri Ara

En uygun Yıldızevler otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Yıldızevler otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Yıldızevler Hakkında

Yıldızevler Mahallesi, başkent Ankara’nın göz bebeği kabul edilen ilçelerinden Çankaya’da yer alıyor. Pek çok kamu kurum ve kuruluşunu barındıran bölge özellikle civardaki alışveriş merkezlerine ve parklara hayli yakın. Kızılay, Ulus ve Sıhhiye gibi yerlerden rahatça Yıldızevler Mahallesi’ne ulaşabilirsiniz. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan veya otogardan gelmek içinse şehir içi otobüsleri kullanabilirsiniz.

Özellikle son yılarda sayısı hızla artan konut projeleriyle yıldızı parlayan mahallenin pek çok yerinden Atakule’ye yürüyerek gelebilirsiniz. Muazzam bir panoramik Ankara manzarasını gözler önüne seren kulede alışveriş yapabileceğiniz mağazalar da mevcut. Yıldızevler Mahallesi ve civarında konaklayacaksanız, Anıtkabir, Kuğulu Park, Atatürk Orman Çiftliği ve Gençlik Parkı gibi başkentin belli başlı duraklarını görmeyi ihmal etmeyin. İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara Kalesi ise Ankara’da gezerken şehrin tarihi yerlerini görmek isteyenleri bekliyor.

Sabahları güne gevrek Ankara simidi ile başlamak, Yıldızevler Mahallesi ve civarındaki gezinize lezzet katacak detaylardan. Döner ve Ankara tava ise başkentte yeme içme söz konusu olduğunda kuşkusuz atlanmaması gereken nefis seçeneklerden. Bölgede hava sıcaklığı karasal iklimin etkisindeki başkentin diğer bölgeleriyle büyük oranda benzerlik taşıyor. Özellikle ilkbahar aylarında Yıldızevler Mahallesi ve civarında sağanak yağmurlara rastlanabiliyor. Kışın ise kar yağışı görülebiliyor. İlkbaharda ve yazın bölgeye daha rahat seyahat edebileceğinizi anımsatalım.

Yıldızevler Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 284,00 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.