Yazıcılar Hotel

Kartepe, Kocaeli
Yazıcılar Hotel Genel
Yazıcılar Hotel Genel
Yazıcılar Hotel Genel
Yazıcılar Hotel Genel
Yazıcılar Hotel Yeme / İçme
Image More +13 fotoğraf
Yazıcılar Hotel
Maşukiye Kasabası, Alabalık Vadisi, 41295 Kartepe/Kocaeli Kartepe, Kocaeli

Ahşap mimarisi ve huzurlu atmosferi ile isminden söz ettiren Yazıcılar Hotel, sakin bir ortamda dinlenmek isteyenleri bekliyor. Yemyeşil vadinin içinde konumlanan tesiste mevsim fark etmeksizin yıl boyunca harika zaman geçirebilirsiniz. 

Otelin restoran bölümünde yöresel lezzetlerden meydana gelen kahvaltılıklar sabahları misafirlere sunuluyor. Ayrıca balık veya diğer enfes yemeklerden tatmak adına yine tesisin restoranını tercih edebileceğinizi anımsatalım. 

Özel günlerinizi tabiatın büyüsü ile buluşturmak için oteli tercih edebilirsiniz. Tesiste nişan veya toplantı gibi organizasyonlar sırasında pek çok olanaktan yararlanmak mümkün.

Otelde standart odalara ilave olarak daha fazla konfora sahip konaklama birimleri de mevcut. İhtiyaçlarınıza göre seçiminizi yaparak doğanın sakinlik veren gücünü deneyimleyebilirsiniz.  

Otelde konaklamanız esnasında çevrede bulunan muazzam yaylaları keşfe çıkabilirsiniz. Arazi araçlarıyla safari macerası, balıkçılık, kayak ve adrenalin salıncağı ise bölgede değerlendirebileceğiniz başlıca aktiviteler arasında.

Kartepe merkezine 2,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Bu otel girişte evlilik cüzdanı talep etmektedir. Eksik olması durumunda otel rezervasyonu tek taraflı iptal edebilmektedir. 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x