Yalıpark Beach Hotel

Yalıkavak, Bodrum, Muğla
Yalıpark Beach Hotel Genel
Yalıpark Beach Hotel Genel
Yalıpark Beach Hotel Genel
Yalıpark Beach Hotel Genel
Yalıpark Beach Hotel Genel
Image More +72 fotoğraf
Yalıpark Beach Hotel
Yalıkavak Mah. Plaj Cad. Baysal Sok. No:20/B Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Yalıkavak merkezine sadece 200 metre uzaklıkta, denize sıfır konumdaki iki katlı şık binasında yer alan konforlu odalarıyla hizmet veren Yalıpark Beach Hotel, zengin olanaklarıyla balayı ve romantik tatilleri için de tercih edebileceğiniz bir tesis.

80 tane sigara içilmeyen, Ege Denizi ve havuz manzaralı odası bulunan otelin odaları ise mobilyalı balkon, küvetli lüks banyo, uydu kanallı büyük ekran TV, ortopedik yataklar, taş duvar süslemeleri, klima, ücretsiz yüksek hızlı internet ve 24 saat oda servisi gibi özelliklere sahip.

Mavi bayraklı ve ince kumlu özel plajında Yalıkavak Yat Limanı manzaraları eşliğinde Ege’nin tadını çıkarabileceğiniz tesiste konuklara ücretsiz güneş şemsiyeleri ve şezlonglar da sağlanıyor. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzunu da kullanabileceğiniz otelin havuz ve sahil kafeleri de gün boyu sağlıklı atıştırmalıklar, sıcak-soğuk içecekler ve dondurma çeşitleri sunuyor.

Oda kahvaltı konseptiyle konaklayabileceğiniz otelin teras kahvaltı salonunda gününüze çevre köylerden getirilen taze ve organik ürünlerle hazırlanan serpme Ege kahvaltıları ile başlayabilir; akşamları ise havuzbaşı restoranda taze deniz ürünlerinden geleneksel Türk ve Avrupa mutfaklarından sevilen yemekler, yöresel mezeleri, salatalar, alkollü alkolsüz içecekler ve zengin şarap çeşitlerine kadar pek çok seçenek var.

Çim bahçesindeki hamaklar ve minderlerde dinlenirken çay ve kahve çeşitleri tadabileceğiniz otelden Yalıkavak Plajı ve Magi Plajı'na sadece 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilir; beldenin su sporları, alışveriş ve eğlence merkezlerine, ünlü restoranlarına ve çarşısına 10 dakikada gidebilirsiniz.

Misafirlerine Milas-Bodrum Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi de sağlayan Yalıpark Beach Hotel’de araba ve bisikletli kiralayabilir ve ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz.

Yalıkavak merkezine 0,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda
Premium
Premium Suit
Quenn
Quenn Suit
King
King Suit
Executive
Executive With Jacuzzi Suit
Room
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x