Yalıkavak Marina Boutique

Yalıkavak, Bodrum, Muğla
Yalıkavak Marina Boutique Genel
Yalıkavak Marina Boutique Genel
Yalıkavak Marina Boutique Yeme / İçme
Yalıkavak Marina Boutique Yeme / İçme
Yalıkavak Marina Boutique Spa / Sağlık
Image More +14 fotoğraf
Yalıkavak Marina Boutique
Yalıkavak, Çökertme Cd. No: 57, 48400 Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Bodrum'un sevimli kasabası Yalıkavak'ta oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren Yalıkavak Marina Boutique denize sıfır konumu, taş binası ve eşsiz manzarasıyla Ege'nin tadını çıkarmak isteyenler için muhteşem bir seçenek. Deluxe oda ve junior suit seçenekleriyle modern dekorasyonlu 18 odaya sahip olan otelin bütün odaları rahat bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. 

Alakart menüsüyle hizmet veren açık ve kapalı restoranları bulunan otelde deneyimli şefler tarafından pişirilen Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri sunuluyor. Otelde sabah kahvaltıları açık büfe biçiminde servis ediliyor. Dilediğinizde birkaç dakika yürüyerek ulaşabileceğiniz marinadaki ünlü restoranlarda keyifli akşamlar geçirebilirsiniz. 

Geniş bir iskelesi olan otelin özel plajında dilediğiniz her an suyun tadını çıkarabilirsiniz. Aktif bir tatil geçirmek isteyen misafirler için birçok su sporuna olanak sağlayan otelde bir de fitness salonu var. Hamam, sauna, masaj ve spa merkezi de Yalıkavak Marina Boutique'nin misafirlerine sunduğu imkanlar arasında. 

Bodrum kent merkezine 25, Milas Havaalanı'na 52 kilometre uzaklıkta konumlanan otel Bodrum'un birçok tarihi ve turistik mekanına da oldukça yakın. Otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin güvenle kullanabileceği bir otopark mevcut. 

Yalıkavak merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Delüks Bahçe Manzaralı Oda
Bahçe
Bahçe Manzara Junior Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x