Valencia Otelleri Ara

En uygun Valencia otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Valencia otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Valencia Hakkında

Valensiya, İspanya'nın en büyük üçüncü şehridir. Şehirde 810 bin kişi yaşıyor. Valensiya, İspanya'nın doğusunda Akdeniz kıyısında konumlanmıştır. Ayrıca şehir, önemli bir endüstri merkezidir. Valensiya'da Akdeniz iklimi yaşanır. Yani yazları sıcak ve kurak, kışları ise serin geçiyor. Yazları,30-40 derece arasında değişmektedir. Valensiya'ya İstanbul’dan ve birçok ülkenin başkentinden doğrudan uçuş ile ulaşmak mümkündür. Valensiya Uluslararası Havalimanı, şehre 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Valensiya şehrinin en önemli meydanında belediye binası, klâsik filmlerin gösterildiği La Filmoteca Merkezi bulunur. Ayrıca Plaça de la Vergeve Plaça de la Reina, şehrin önemli meydanlarından. Özellikle şehrin Turia Bahçeleri yerli halk ve turistler tarafından oldukça dikkat çekiyor. Bu parkın içinde çocuk bahçeleri ve çeşme mevcuttur. Görülmesi gereken önemli anıtları da yine burada bulunuyor.

Valensiya Katedrali, Valensiya tarih müzesi, Valensiya Bilim ve Sanat merkezi görülmesi gereken önemli yapılardandır. El Miguelete veya Micalet ise 14’üncü yüzyılda kurulmuş bir çan kulesidir. Gotik tarzıyla inşa edilmiş bu yapıda La Lonja, Pere Compte’nin imzasını taşıyor. Sarmal kolonlarıyla ünlü olan bu yapı, şu anda sergiler için kullanılıyor.

Ayrıca şehir, plajlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Şehirde popüler olan 3 plaj mevcuttur. Bunlar: Playa de Malvarrosa, Playa e Levante ve o de La Arena‘dır. Bunun yanında alışveriş yapmak içinde ziyaretçilere birçok seçenek sunan Valensiya, Patriarca meydanıyla birçok yerli ve yabancı markaları hizmete sunan önemli bir merkez haline gelmiştir. Şehrin yöresel içecekleri arasında ise Cibada ,LlimaGranizada, Calimocho bulunuyor. Localpaellave All i pebre tadılması gereken önemli lezzetlerden.

Valencia Galeri