X Flats Gumussuyu

Gümüşsuyu, Beyoğlu, İstanbul
X Flats Gumussuyu Genel
X Flats Gumussuyu
Inonu Caddesi No:32 Gumussuyu Beyoğlu, İstanbul

Modern ve şık dekorasyonlara sahip, Marmara Denizi manzaralı 6 apart odası ile Taksim’in kalbinde yerli ve yabancı turistlere hizmet veren X Flats Gümüşsuyu; 1+1, 2+1 ve 3+1 oda seçeneklerine sahip. Şehir ve deniz manzaralı apart otel odalarında manzaralı balkon, açık mutfak, ocak ızgarası, buzdolabı, mutfak eşyaları, elektrikli su ısıtıcı, çay-kahve makinesi, büyük ekran TV, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, yemek masası, özel aydınlatmalar ve ışık geçirmeyen perdeler bulabilirsiniz.

İstanbul Boğazı manzaralı teras restoranında kahvaltı ve hafif yemek menüleri sunan otelde alkollü ve alkolsüz içecekler sunan bir de teras barı bulunuyor. Otel, isteğe bağlı olarak odalara özel aşçı hizmeti de sağlıyor. Konuklarının İstanbul’u rahatça gezebilmeleri için rehberli şehir turları ve şoförlü araba kiralama olanakları sunan otelde valeli otoparkı da kullanabilirsiniz.

Tam donanımlı özel toplantı odalarını iş gezilerinizde kullanabileceğiniz tesiste doküman çevirileri için özel hizmetler de sağlanıyor. Terzi ve kuru temizleme hizmetleri bulabileceğiniz otelde VIP havalimanı gidiş dönüş transfer almanız da mümkün. Apart otelden Taksim Meydanı 5 dakika, İstiklal Caddesi 10 dakika, Dolmabahçe Sarayı 15 dakika, Galata Kulesi 20 dakika, Pera Müzesi 25 dakika, Galata Köprüsü 30 dakika ve İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ise sadece 40 dakika yürüme mesafesinde.

Taksim merkezine 0,8 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x