Contagem Otelleri Ara

En uygun Contagem otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Contagem otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Contagem Hakkında

Contagem, Brezilya’nın üçüncü büyük eyaleti Minas Gerais’te yer alır. Minas Gerais’in başkenti Belo Horizonte’ye sadece 21 kilometre uzaklıktadır. Contagem; 4,8 milyon nüfusu olan bir metropolitanın parçasını oluşturan, hareketli bir şehir vadeder.

Geçmişi 1940’lara dayanan Pampulha’da gezebileceğiniz Pampulha Mimari Kompleksi; dünyaca ünlü Iate Tenis Kullübü ile birlikte tasarlanmıştır. Bu büyük tesiste; Pampulha gölünün etrafında güzel yürüyüşler yapabilir, tenis kortu ve sergiler arasında güzel bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle çocuklu ailelerin birlikte iyi zaman geçirebileceği Doğal Bilimler Müzesi’ne mutlaka uğramalısınız. Bölgenin kendi faunasına ait canlılar ve daha birçoklarını burada görebilirsiniz. 

Palmiye ağaçları ile çevrili, Hükümet Binası’nın da içinde yer aldığı Praca da Liberdade, 1960’lardan kalma tarihi yapıları ve özel mimarisi ile görülmeye değer bir alandır. Burada çok çeşitli müzik ve sanat etkinliklerine her an denk gelebilirsiniz. Doğada sakin zaman geçirmek ve havuz etrafında dinlenmek isterseniz Praca Nossa Senhora da Gloria’yı tercih edebilirsiniz. 

Bir deneyim müzesi olarak kendini tanımlayan Memorial Minas Gerais Vale; özgün ve interaktif sergileri ile ziyaretçiler için bir çekim merkezi. Müzenin binası da en az içindekiler kadar özel, 1897 yılından günümüze ulaşan tarihi bir yapı.

Zengin tarihi ve çok kültürlü yapısıyla oldukça geniş bir yeme içme kültürüne sahip olan Contagem’in mutfağında; hindistan cevizi yağı ve baharatlar ile zenginleştirilen siyah fasulye ve et başroldedir. Şeker kamışından elde edilen, 500 yıllık Brezilya’nın milli içkisi Cachaça’yı mutlaka denemelisiniz.

Contagem’e seyahat için en uygun dönem, havanın nispeten daha serin ve katlanılır sıcaklıkta olduğu Nisan ve Eylül ayları arasındadır. Aralık ayından Mart’a kadar süren yaz ayları aynı zamanda yağış sezonu olduğundan tatil için çok uygun olmayabilir.