Villa Tokur Butik Hotel

Datça, Muğla
Villa Tokur Butik Hotel Genel
Villa Tokur Butik Hotel Genel
Villa Tokur Butik Hotel Genel
Villa Tokur Butik Hotel Genel
Villa Tokur Butik Hotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Villa Tokur Butik Hotel
İskele Mahallesi Koru Mevkii 31. Sokak No:1 48900 Datça / Muğla Datça, Muğla

Datça merkezinde güzel bir konumda, liman ve deniz manzarası karşısında yer alan Villa Tokur Butik Hotel, konuklara özel servisleri ve konforlu odalarıyla huzurlu bir tatil için ideal.

5 ayrı villada 13 oda ve 2 suit daire ile hizmet veren otelin odalarında liman manzaralı balkon, klima, şık dekorasyon, ışık geçirmeyen perdeler, elektrikli su ısıtıcı ve ücretsiz kablosuz internet gibi pek çok özellikler var. Otelde ayrı mutfak ve salonlu geniş aile odaları da bulabilirsiniz.

Yörede üretilen organik zeytin, peynir, reçel, sebze ve meyvelerle tam kahvaltı servis edilen otelin restoranında lezzetli Ege yemekleri, mezeler ve salata çeşitlerini de tadabilirsiniz.

Özel tasarımlı bir açık yüzme havuzu olan otelden plaj da kısa bir yürüyüş mesafesinde. Bisiklet gezileri ve doğa yürüyüşlerine katılabileceğiniz butik otelde tekne turları, dalış ve rüzgâr sörfü gibi aktivitelerle Ege’nin tadını çıkarabilirsiniz. Villa Tokur Butik Hotel’den Datça merkezi ve Oasis Alışveriş Merkezi sadece 10 dakika uzaklıkta.

Datça merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
Twin Bed Oda
Double
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x