Rio de Janeiro Otelleri Ara

En uygun Rio de Janeiro otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Rio de Janeiro otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Rio de Janeiro Hakkında

Rio de Janeiro, Brezilya’nın en büyük ikinci şehri aynı zamanda da en turistik kentidir. Dünya Kupası’yla adından söz ettiren bu şehir, deniz kenarına konumlanmış. Bu yüzden plajları meşhur. Copocabana en ünlü olanlarından birisi. Ancak burası çok güvenilir değil, Lebnon en lüks olanı ya da Ipenema tercih edilebilir.

Rio’da plajların dışında İsa Heykeli, Şeker Tepesi, Botanik Bahçesi, Tujica yani Yağmur ormanları, Rodrigo de Freitas Lagünü,Santa Terassa, Maracana Stadyumu gibi yerler gezilebilir. Rio’da tropikal iklim görüldüğü için sıcaklık genelde 20 derecenin altına düşmez. Yılın her mevsimi gidebilirsiniz. Ancak yazın yağış çok olur.

Rio’da yaz mevsimi bizim kış aylarımızda yani Ocak, Şubat ve Mart aylarında görülür. Şehir özellikle de Şubat ayında düzenlenen Rio karnavalıyla en kalabalık zamanını yaşar. Kentin nüfusu 6 milyonun üzerindedir. Şehir genel anlamda da eğlenceli bir kenttir. Dans kulüpleri özellikle samba kulüpleri çok popülerdir. Ulaşım için otobüs, metro ya da taksi kullanabilirsiniz. Şehirde taksi sayısı çok sıkıntı yaşamazsınız.

Rio de Janeiro Galeri

Rio de Janeiro Şehir Rehberi