Gündoğan Otelleri Ara

En uygun Gündoğan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gündoğan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gündoğan Hakkında

Bölgede etkisini hissettiren rüzgarlar sayesinde sörf gibi aktiviteler için de son derece elverişli olan Gündoğan, Bodrum’un göz bebeği sayılan turistik beldeleri arasında. Yarımadanın kuzeyine yerleşen belde, Bodrum’un merkezinden yaklaşık 25 kilometre mesafede yer alıyor. Çevresini saran mandalina bahçeleri ve sakin atmosferiyle genellikle huzur arayanların tercihi olan Gündoğan’a hem Bodrum’un merkezinden hem de civarda bulunan diğer beldelerden minibüslerle ulaşılabiliyor. 

Göz alıcı berrak denizi ile ünlenen Gündoğan’da yazın Ege Denizi’nin dinginlik aşılayan sularında yüzebilirsiniz. Rüzgarın elverişli olduğu günlerde ise sörf yaparak beldenin tadını çıkarabilirsiniz. Muazzam denizi ve heyecan verici su sporlarının yanı sıra Gündoğan, Bodrum’un tarihi miraslarıyla da öne çıkan yerleşimleri arasında. Beldenin tepelerinde yer alan kaya mezarlarını gezerek geride kalan yüzyıllara doğru keşif dolu bir maceraya atılabilirsiniz. 

Yaz aylarında Gündoğan sahilinden hareket eden tekne turları ise ziyaretçilere muhteşem koylarla buluşma şansı tanıyor. Özellikle çevredeki adalarda yer alan eski Bizans kalıntıları, beldenin muhakkak görülmesi gereken tarihi zenginlikleri arasında sıralanıyor. Gündoğan seyahatinizde ayrıca Elli İki Merdiven Kilisesi, Aziz Apostol Kilisesi, Osmanlı Kulesi ve Peynir Çiçeği Mağarası gibi turistik noktaları gezebilirsiniz. Üstelik Türkiye’de az sayıda örneği bulunan denize sıfır camilerden birine de burada rastlamak mümkün.  

Bodrum’da konaklama için de ideal adreslerin başında gelen Gündoğan’da neredeyse her bütçeye uygun bir seçenek mevcut. Genellikle kahvaltı servisi bulunan butik otellerde kalarak Gündoğan’ın sakinliğini doyasıya yaşayabilir veya daha geniş kapsamlı olanaklar sunan Bodrum otellerini tercih ederek buralarda düzenlenen eğlencelere katılabilirsiniz. Beldeyi ziyaret ettiğinizde Gündoğan mutfağının adeta baş tacı sayılan kabak çiçeği dolması, balık çorbası ve çiğ börek gibi lezzetlerle gününüzü tatlandırmayı ihmal etmeyin. Üstelik yazın baştan çıkaran tatlarıyla serinleten meyveli dondurmalar ile enfes buzlu içecekler de burada tatilcileri bekliyor. 

Mavi bayraklı plajları, beldeye özgü tatları ve tertemiz havasıyla cezbeden Gündoğan’a ulaşmak için Milas-Bodrum Havalimanı’ndan ilçe merkezine gelen servislere binebilirsiniz. Daha sonra ise Bodrum Otogarı’ndan beldeye doğru hareket eden dolmuşları veya taksileri kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı otobüs firmaları tarafından düzenlenen seferler sayesinde karadan da Bodrum’a ve sonrasında Gündoğan’a seyahat mümkün.

Gündoğan Galeri

Gündoğan Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Gündoğan Sıkça Sorulan Sorular

Gündoğan’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Gündoğan’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Cape Bodrum Luxury Hotel Beach, The Qasr Bodrum Resort ve Mivara Luxury Resort Spa bulunuyor.

Gündoğan’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Gündoğan’daki popüler ucuz oteller içerisinde Villa Rustica Hotel, Liona Residence ve Marisol Boutique Hotel bulunuyor.