Bukowina Tatrzanska Otelleri Ara

En uygun Bukowina Tatrzanska otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bukowina Tatrzanska otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bukowina Tatrzanska Hakkında

Polonya’nın Slovakya sınırına yakın Tatra ilçesine bağlı bu küçük köyü, hem yerel hem yabancı turistler için, Polonya Turu’nun önemli destinasyonlarından biridir. Ülkenin diğer tatil yerlerine nazaran dört mevsim güzellikler sunan Bukowina Tatrzanska’da; kayak ve termal kaplıcalar en gözde aksiyonlardandır. Köyde, Polonya'nın en büyük ahşap binaları arasında yer alan Kültür Merkezi dahil olmak üzere Zakopane mimarisinde inşa edilen Interbellum Dönemi'ne ait tarihi ahşap konukevlerini gezebilirsiniz. Bölgenin en temel turizm kaynaklarından biri olan kayak merkezleri içinde; Rusin-SKI, Kotelnica Bialczanska, Kaniowka ve Male Ciche’yi değerlendirebilirsiniz. İlk defa başlayacaklar için okulların da bulunduğu merkezlerde; kayak takımı kiralayabilir, restoran ve kafelerinde dinlenebilirsiniz.

Bukowina Tatrzanska’nın şifalı termal sularını, kaplıcalarda değerlendirebilirsiniz. Termy Bukoniva, Terma Bania gibi kaplıcalarda; havuz, masaj ve sauna hizmetlerinden faydalanabilir, tesislerin restoran ve kafelerinde güzel zaman geçirebilirsiniz. 1889 yılından günümüze ulaşan zengin koleksiyonu ile tarih meraklılarını mest eden Tatra Müzesi’nin hem birbirinden farklı sergi salonlarında hem bahçesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Bukowina Tatrzanska, her yıl Ağustos ayında düzenlenen Polonya folklor festivali Sabałowe Bajania'ya ev sahipliği yapıyor.

Polonya mutfağının yerel lezzetlerini bulacağınız Bukowina Tatrzanska’da; Kielbasa sosisi, et ve pirincin ağırlıkta olduğu yemekleri mutlaka denemelisiniz. Hamurunda badem ve haşhaş tohumu bulunan, Bukowina Tatrzanska’ya has yerel bir lezzet Makowiec keki de listenize alabilirsiniz. Dört mevsim keyifle seyahat edebileceğiniz Bukowina Tatrzanska’ya seyahat için en uygun dönem, Haziran ve Temmuz aylarıdır. Ancak kayak tatili yapmak istiyorsanız, kış aylarını değerlendirebilirsiniz.