Güvercinlik Otelleri Ara

En uygun Güvercinlik otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Güvercinlik otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Güvercinlik Hakkında

Bodrum’un muhteşem koylarıyla meşhur tatil merkezlerinden Güvercinlik, özellikle tatilde sakinlik arayanlar için son derece ideal bir nokta. Güvercinlik’te konakladığınızda Ege’nin göz kamaştıran sularına doğru açılan muazzam plajlarda denize girmenin tadını çıkarırken beldenin huzurlu atmosferi sayesinde dinlenmenin keyfini yaşayabilirsiniz. 

Üstelik Güvercinlik Bodrum’un merkezine sadece 20 kilometre kadar mesafede bulunuyor. Bu sayede tatiliniz sırasında eğlenmek ve kalabalığa karışmak istediğinizde çok kısa sürede merkezi noktalara ulaşmanın rahatlığından yararlanabilirsiniz. Güvercinlik son derece küçük bir yerleşim. Bu nedenle eğlence ve alışveriş anlamında daha fazla alternatif aradığınızda yine ilçe merkezinin yolunu tutmanız mümkün. 

Güvercinlik otellerinin büyük kısmı doğaya komşu. Böylelikle otelinizden ayrılmaya gerek duymadan tabiatın güzelliklerini seyredebilirsiniz. Konuklarına pek çok ayrıcalığı bir arada sunan Güvercinlik otellerinde özel plaj ve yüzme havuzu genellikle bulunuyor. Beldenin tesislerinde ayrıca basketbol sahası, tenis kortu, sauna, buhar odası, sinema, açık restoran, çocuk oyun parkı, mini golf, su kaydırağı ve emanet kasası gibi olanakların tadını çıkarmanız mümkün. Ultra lüks konsept ile hizmet veren Güvercinlik otellerinden bazılarında özel koy mevcut. Bu sayede tatiliniz boyunca kalabalıktan arınmış bir atmosferde yüzebilirsiniz. 

Balayı için Güvercinlik otellerini tercih ettiğinizde yine pek çok tesis tarafından sağlanan özel oda süslemesi, odaya kahvaltı servisi, led mumlarla aydınlatma ve meyve tabağı başta olmak üzere sayısız ek hizmetle ayrıcalıklı tatilin keyfine varabilirsiniz. Üstelik Güvercinlik semalarında helikopterle gezmek veya özel yatlarla düzenlenen turlara çıkmak istediğinizde de civarda bulunan tesislerin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.  

Güvercinlik kıyıları rüzgar sörfü ve plaj voleybolu gibi aktiviteler için oldukça elverişli. Eğer seyahatinizi denize giremeyeceğiniz bir dönemde planlıyorsanız, tesislerde bulunan masa tenisi, kapalı havuz, masaj ve jakuzi sayesinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Çocuk dostu Güvercinlik otellerinde ara öğünler sırasında hamburger ve pizza başta olmak üzere minik ziyaretçilere uygun yeme içme seçenekleri sunuluyor. Açık hava oyun alanı, çocuk havuzu ve dondurma servisi ise küçük yaşta konuklarla tatili çok daha eğlenceli hale getiriyor.  

Güvercinlik seyahatinde daha samimi ve sıcak bir atmosferde konaklamayı tercih edenler butik otelleri tercih edebilirler. Tatil köyleri ve her şey dahil konseptli hizmet veren Bodrum otelleri, özellikle yaz döneminde gerçekleşen muhteşem gösterileri ve diğer aktiviteleriyle tatilden beklentileri büyük ölçüde karşılıyor.

Beldeye ulaşmak için Bodrum Milas Uluslararası Havalimanı’na indiğinizde ilçe merkezine yolcuları taşıyan servislere binebilir, buradan Güvercinlik minibüslerine aktarma yapabilirsiniz. Toplu taşıma kullanmadan direkt olarak otelinize gelmek istediğinizde ise araç kiralayabilir veya taksilerden ve özel transfer servislerinden yararlanabilirsiniz. 

Güvercinlik Galeri

Güvercinlik Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Güvercinlik Sıkça Sorulan Sorular

Güvercinlik’te bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Güvercinlik’teki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Titanic Deluxe Bodrum, La Blanche Island Bodrum ve Crystal Green Bay Resort bulunuyor.

Güvercinlik’te bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Güvercinlik’teki popüler ucuz oteller içerisinde Akyalı Butik Otel, Zena Hotel Bodrum ve Lujo Bodrum bulunuyor.