Ayder Villa De Pelit

Ayder Yaylası, Çamlıhemşin, Rize
Ayder Villa De Pelit Genel
Ayder Villa De Pelit Yeme / İçme
Ayder Villa De Pelit Yeme / İçme
Ayder Villa De Pelit Aktiviteler
Ayder Villa De Pelit Manzara / Peyzaj
Image More +12 fotoğraf
Ayder Villa De Pelit
Ayder Yaylası, Şt Major Ömer Aktuğ Cad., No: 29, 53750 Çamlıhemşin/Rize Çamlıhemşin, Rize

Ayder Villa De Pelit, yemyeşil doğasıyla dikkat çeken Ayder Yayla'sında konumlanıyor. Tesis sessiz sakin, doğayla iç içe bir tatil geçirmek ve şehrin kalabalığından uzaklaşıp stresten arınmak isteyen misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Geleneksel ahşap mimarisiyle Ayder'in atmosferine uyum sağlayan tesisin her detayı daha iyi bir tatil deneyimi yaşamanız için özenle hazırlanmış.

Tesiste tamamı şelale ya da yayla manzaralı 15 oda bulunuyor. Odaların her biri oldukça sade mobilyalarla döşenmiş. Odalarda standart olarak duşakabinli banyo, mini bar, LCD televizyon ve 24 saat sıcak su mevcut. Tesisin her alanından Wİ-Fİ'ye rahatlıkla erişim sağlanabiliyor. Tesiste yörenin leziz yemekleriyle zenginleştirilmiş menüsü sayesinde yeni tatlar deneyebileceğiniz bir restoran var. Bu restoranda edeceğiniz sabah kahvaltılarıyla güne enerjik bir başlangıç yaparak otelin avantajlı konumunun sunduğu rafting, trekking, ziplining gibi ekstrem sporları gerçekleştirebilirsiniz. Dinlenmek ve gevşemek istiyorsanız Ayder Kaplıcaları'nda sıcak suyun tadını çıkarabilirsiniz.

Ayder Villa De Pelit, misafirlerinin daha rahat bir yolculuk geçirmesi adına havaalanı transfer hizmeti veriyor. Tesis, özel araçlarıyla yolculuk eden misafirlerinin kullanabileceği bir otoparka sahip.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Kişilik Balkonlu Aile Odası
Standart
Standart 3 Kişilik Yan Cephe Oda
3
3 Kişilik Ekonomik Oda
Şelale
Şelale Manzaralı Standart Çift Kişilik Oda
Şelale
Şelale Manzaralı Standart 3 Kişilik Oda
Şelale
Şelale Manzaralı - Şömineli Delux Çift Kişilik Oda
4
4 Kişilik Aile Odası
Room
Şelale Manzaralı Şömineli Connet King Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x