Lübnan Otelleri Ara

En uygun Lübnan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Lübnan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Lübnan Hakkında

Küçük bir Orta Doğu ülkesi olmasına rağmen kadim tarihi kadar Akdeniz’e kıyısı olmasından dolayı da dünyanın her yerinden yoğun şekilde turist çeken Lübnan, bu talebe yanıt verecek düzeyde konaklama tesisine sahip. Lübnan’ın başkenti ve en popüler şehri olan Beyrut, ülkenin en lüks otellerini bünyesinde barındırıyor.

Başkent ufak bir yer olduğu için otellere sadece üç bölge ev sahipliği yapıyor. Lübnan’daki en cazip konaklama seçenekleri için Raouche, Hamra ve Achrafieh bölgelerine öncelik verebilirsiniz. Beyrut’un batısında yer alan Hamra, görece daha uygun bütçeli konaklama tesisleri için tercih ediliyor. Her daim hareketli olan bu bölge, aynı zamanda çok sayıda alışveriş mekanına ve kafeye sahip. 4 ve 5 yıldızlı oteller için ise yönünüzü, denize sıfır olan Raouche bölgesine çevirmelisiniz. Farklı ülkelerden gelen iş insanları da ağırlıklı olarak burada yer alan business otellerini tercih ediyor. Achrafieh bölgesi ise şehrin gezilmeye değer pek çok destinasyonuna yürüme mesafesinde olduğu için konaklama açısından ideal olarak görülüyor.

Lübnan’ın popüler konaklama tesislerinde konaklamanız durumunda; Güvercin Kayaları, Al Omari Camii, Beyrut Ulusal Müzesi, St. George Maronite Katedrali gibi tarihi ve kültürel mekanları kolayca ziyaret etme şansı bulabilirsiniz. Lübnan’da şehir içi ulaşımında sıklıkla kullanılan “OCFTC” adlı mavi beyaz otobüsler ile oteller bölgesine ulaşabilirsiniz.

Lübnan Ülke Rehberi