Velden am Woerthersee Otelleri Ara

En uygun Velden am Woerthersee otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Velden am Woerthersee otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Velden am Woerthersee Hakkında

Avusturya’nın güney kıyısında konumlanan Velden am Wörthersee, en çok da Carinthia’nın en büyük gölüne ev sahipliği yapmasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle yaz aylarında binlerce turisti ağırlayan Velden am Wörthersee’ye Berlin veya Düsseldorf şehirlerinden trenle ulaşmak oldukça kolay.

Velden am Wörthersee’nin birçok noktasını yürüyerek ya da bisikletle keşfedebilirsiniz. Bunun yanı sıra şehir içi ulaşımda sıklıkla tercih edilen taksileri de kullanabilirsiniz. Carinthia (Karintiya) eyaletinin Villach-Land bölgesinde yer alan Velden am Wörthersee kasabası, şehrin en turistik yeri olmasını, kelimenin tam anlamıyla doğa harikası olan Wörthersee Gölü’ne borçlu. Göl çevresinde yapılabilecek sayısız aktivite bulunuyor. Bunların başında gelen bisiklet turları genellikle günübirlik olarak düzenleniyor.

Konaklama ve yeme içme olarak yaz aylarında fiyatların epey arttığı Velden am Wörthersee kasabasını bahar aylarında ziyaret etmek bütçeniz açısından daha ekonomik olabilir. Lüks otellerin göl çevresinde yer aldığı kasabada daha uygun fiyata konaklamak isterseniz merkezdeki tesislerden birini tercih edebilirsiniz. Bu çevredeki en ünlü yeme içme mekanlarından biri de Poertschach’da yer alıyor. Avusturya mutfağına özgü hamur işlerinin envaiçeşidini görebileceğiniz The Bakery / Cafe Wiennerroither’in yanı sıra Joainig adındaki restoranda da yerel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.

Avusturya eteklerinde bambaşka bir deneyim yaşama fırsatı sunan Wörthersee, en çok da modern mimarileri, göl kenarındaki şirin butik otelleri, bisiklet parkurları ve daha birçok doğa sporunu yapabileceğiniz doğal yaşam alanıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Ayrıca Wörthersee’den günübirlik Poertschach’a giderek, oradaki kaplıcaları görebilir ve termal otellerde konaklayabilirsiniz.