Usta Park Hotel

Trabzon Şehir Merkezi, Trabzon
Usta Park Hotel Genel
Usta Park Hotel Genel
Usta Park Hotel Genel
Usta Park Hotel Yeme / İçme
Usta Park Hotel Yeme / İçme
Image More +19 fotoğraf
Usta Park Hotel
İskenderpaşa, Şht. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. No: 6 / 1 Ortahisar/Trabzon Trabzon Şehir Merkezi, Trabzon

Usta Park Otel, Trabzon şehir merkezine, turistik yerlere ve alışveriş merkezlerine yakın, güzel bir konumda bulunuyor. Deneyimli personeli ve 120 sigara içme odası ile konaklama hizmeti veren otelde Family Suit, Connection, Corner ve Standart Suit seçeneklerinden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Son derece şık bir şekilde dekore edilmiş suitlerde konforlu yataklar, koltuk, LCD uydu TV, klima, dijital elektronik kasa, ışık geçirmeyen perdeler, minibar ve su ısıtıcısı gibi pek çok özellik var.

Karadeniz manzaralı teras restoranında Türk ve dünya mutfaklarının yanında Karadeniz'den taze deniz ürünlerini de servis eden tesiste isteğe bağlı olarak diyet menüler de hazırlanıyor. Bir de teras kafesi olan otelde güzel manzara eşliğinde çay veya kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Rahatlamak isteyen konuklarına 2 tane özel tasarımlı Türk hamamı, sauna ve masaj odalarında Tai, Bali, spor, ayak, vücut, sırt ve boyun masajları sağlayan otelde son kalite ekipmanlarla donatılmış spor salonunda da eğitmenler eşliğinde günlük egzersizlerinizi yapabilirsiniz.

Şehri gezebileceğiniz turlara ve tekne gezilerine bilet alabileceğiniz tesiste ücretsiz otoparktan faydalanabilir ve Trabzon Havalimanı gidiş dönüş servisi ile rahatça otele gelebilirsiniz. Usta Park Otel; Trabzon Meydan Parkı’na 2 dakika, Trabzon Limanı’na 5 dakika, Trabzon Kalesi’ne 20 dakika, Trabzon Devlet Tiyatrosu’na ve Boztepe Piknik Alanı’na 25 dakika, Kaymaklı Manastırı'na ise 30 dakika yürüyüş mesafesinde.

Trabzon merkezine 6,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Ekonomik
Ekonomik Manzarasız Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Manzarasız
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x